KURBAN BAYRAMI´na ÖZEL MARMARİS TATİL TURU 16-19 HAZİRAN

MARMARİS TATİL TURU
0.00 TL'den itibaren
16.06.2024
Yurtiçi Kültür Turları

MARMARİS TATİL TURU

4 GÜN 2 GECE

HERŞEY DAHİL KONSEPT KONAKLAMALI

KURBAN BAYRAMI'na ÖZEL 16-19 HAZİRAN - KİŞİ BAŞI:          ₺

 


16 HAZİRAN PERŞEMBE GÜNÜ:
Siz değerli misafirlerimiz ile belirtilen noktalarda buluşmamızın ardından ÇELEBİ TRAVEL araç içi ikramlar eşliğinde TEKİRDAĞ-ÇANAKKALE üzerinden Muğla'ya doğru gece yolculuğumuza başlıyoruz.

17 HAZİRAN CUMA GÜNÜ:
Sabah saatlerinde Marmaris bölgesinde yer alan her şey dahil konseptli otelimize varıyor ve odalarımıza yerleşiyoruz. Bugün yol yorgunluğunu üzerimizden atmak için otelimizin imkanlarından faydalanabilir. Akşam otelimizde alacağımız açık büfe akşam yemeğimizden sonra dileyen misafirlerimiz ile Marmaris Barlar Sokağına giderek gece yarısına kadar eğlenmeye devam ediyoruz.

18 HAZİRAN CUMARTESİ GÜNÜ:
Sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltının ardından dileyen misafirlerimiz otelde vakit geçirebilir dileyen misafirlerimiz ile MARMARİS TEKNE TURU'na (ekstra) gitmek üzere yola çıkıyoruz. Tekne turundayken Marmarisin en güzel koyları olan; Çiftlik Koyu, Cennet Adası, Akvaryum Koyunda yüzme molaları veriyoruz. Fosforlu Mağara'da fotoğraf molası ve Kumlubük ve Amos koyunda yüzme molalarının ardından, panoramik olarak göreceğimiz Turunç kasabasına seyren yeşil denizin ve mavi denizin buluştuğu muhteşem koyların tadını çıkarıyoruz. Güzel ve eğlenceli geçen vaktimizin ardından Marmaris'te teknemizden ayrılarak otelimize dönüyoruz.  Akşam otelimizde yemeğimizi aldıktan sonra dileyen misafirlerimiz ile meşhur Marmaris Barlar Sokağı’na gidiyoruz ve gece yarısına kadar sürecek olan eğlencemizi gerçekleştiriyoruz.

19 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ:
Sabah otelde alınan açık büfe kahvaltının ardından otelimizden çıkış işlemlerimizi yapıp aracımızla Akyaka'ya geçiyoruz. Evleriyle mimari ödül sahibi olan Akyaka‘nın güzelliklerini keşfediyoruz. Akyaka beldesi özellikle Nail Çakırhan imzalı evleriyle müthiş bir görsellik sunuyor. Ağa Han mimarlık ödülü alan Ula’lı Ressam ve Sanatçı Nail Çakırhan'ın Akyaka’ya yansıttığı eserlerini gördükten sonra Kucağını Gökova Körfezi'ne açmış, dirseğini bütün ahengiyle koskoca bir ovaya yaslamış ve sırtını Sakar Dağı'nın endamına yaslayan doğasına ve kültürüne uygun mimarisine sahip çıkmış ve geliştirerek muhteşemleştirmiş olan Akyaka Beldesi hakkında rehberimizden bilgi aldıktan sonra katılmak isteyen misafirlerimizle birlikte küçük teknelere (ekstra) binip Azmak çayının billur sularında gezi yapabilirler. Gezimizin en unutulmaz anlarından birini yaşayacağınız Azmak turunda tertemiz suyun içindeki balıklar, etraftaki sazlıklar ve etraftaki evler müthiş görsellik sunuyor. Barış Manço'nun da evinin bulunduğu Azmak deresi kenarında güzel fotoğraf kareleri yakalayıp doğal bir akvaryumu andıran Azmak’ta ağaçlar ve sazlıklar arasından süzülerek limana tekrar dönüyoruz. Buradaki gezimizi tamamladıktan sonra Yuvarlakçay’a hareket ediyoruz. Büyüleyici güzellikteki Yuvarlakçay’da, kayaların arasından çıkıp, gün ışığıyla tanışan kar sularının seyrine doyulmayan şelale etrafında, yemyeşil ağaçların serin gölgesinde, kuş sesleri ve çağıldayan suyun verdiği huzur ile, keyifli anlar yaşıyoruz. Çay üzerine kurulan ahşap salıncaklarda sallanarak suya atlayabilir, yada sadece suyun üzerinde salınıp, bol bol fotoğraf çekilebilirsiniz molamızın ardından öğlen yemeğimizi yuvarlakçay'daki restorantlarda (ekstra) alarak Çorlu'ya dönüş yolculuğumuz başlıyor. Bir başka ÇELEBİ TRAVEL organizasyonunda buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizi belirli noktalara bırakarak vedalaşıyoruz.


Tur programlarımızdan herhangi birini satın almış olan misafirlerimiz web sitemizde yer alan Tur Kullanım Sözleşmemizi kabul etmiş olur.

TUR KAYIT SÖZLEŞMESİ


ÇELEBİ TRAVEL
TEL: 0282 651 59 14
GSM: 0542 786 77 99
GSM: 0537 513 04 81
www.celebitravel.com

TUR FİYATLANDIRMALARI

NAKİT
KREDİ KARTI'na TEK ÇEKİM

TÜM KREDİ KARTLARINA 12 AY'A KADAR TAKSİT İMKANI 💳

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER

  • 2Gece Herşey Dahil Konsept Konaklama
  • Lüks otobüslerle ulaşım
  • Araç içi ikramlar
  • 1618 Nolu Turizm kanununa göre zorunlu seyahat sigortası
  • Çelebi Travel Refakatı

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

  • Kişisel harcamalar
  • Tüm ekstra harcamalar
  • Program'da Ekstra olarak belirtilen organizasyonlar
Bu Turu Paylaş:

TUR GENEL TANIMI

MARMARİS TATİL TURU
Gezilecek Yerler:

Marmaris-Marmaris Barlar Sokağı-Marmaris Tekne Turu-Akyaka-Yuvarlakçay

Geceleme: 4 GÜN 2 GECE KONAKLAMALI
Konaklama: 2 Gece Herşey Dahil Konsept Konaklamalı
0.00 TL'den itibaren

Tarih Seçiniz

Yardımamı İhtiyacınız Var?

Rezervasyon İçin Yardımamı İhtiyacınız Var? Lütfen Hertürlü Sorunuzu, Fikrinizi ve Düşüncenizi Bizimle Paylaşın.

05375130481

05427867799

+90 282 651 59 14

+90 542 786 77 99

info@celebiturseyahat.com

 
Whatsapp Whatsapp